Vrienden van de Wannebiezz

Op vrijdag 6 april organiseren de Wannebiezz een grandioos MeezingFeest in Vlaardingen. "Vrienden van de Wannebiezz" is dit jaar grootser dan ooit met een line up die staat als een huis.

Met muzikale vrienden als Django Wagner (o.a. Kali en Mooie Blauwe Ogen), Samantha Steenwijk (Bloed, Zweet En Tranen en The Voice Of Holland), Lytse Hille (o.a. 24 Billen) én Internationale ster Belle Perez zijn de Wannebiezz verzekerd van een uitgebreid en gevarieerd programma met een hoog meezinggehalte.

Uiteraard doen de Wannebiezz een flinke duit in het zakje door als rode draad te fungeren, veel eigen werk te vertolken en met verrassende muzikale uitstapjes. Dit belooft een groot muzikaal spektakel te worden in Sportcentrum Vlaardingen. Kaarten kosten slechts 15 euro per stuk.

Voor deze gelegenheid wordt de tennishal van Sportcentrum Vlaardingen aan de Zwanensingel omgebouwd tot sfeervolle concertzaal. Sportcentrum Vlaardingen is een schitterende locatie op de grens van Vlaardingen en Schiedam en kort bij de afritten van de snelweg. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid, maar het is voor velen prima aan te fietsen.

Kom gezellig met je vrienden!


Reserveer on-line

Kaartverkoop

Kaarten zijn te koop via deze link

Kaarten zijn ook te koop bij onderstaande adressen:

Herweijer Kwaliteitsbakker
Alle winkels in Vlaardingen en Schiedam
Dr. Wiardi Beckmansingel 45, Vlaardingen
De Loper 20, Vlaardingen
Fransenstraat 16, Vlaardingen
Mgr. Nolenslaan 694, Schiedam
Bilderdijkstraat 31a, Schiedam

Sportcentrum Vlaardingen
Zwanensingel 9, Vlaardingen

De Polderpoort
Watersportweg 11, Vlaardingen

Locatie

Sportcentrum Vlaardingen
Zwanensingel 9
3136 GZ Vlaardingen
010-4746565
Route

Contact

SHOW en zo
010-4350865
info@showenzo.nl