Vrienden van de Wannebiezz

Op vrijdag 6 april organiseren SHOW en zo en de Wannebiezz een grandioos MeezingFeest in Vlaardingen. "Vrienden van de Wannebiezz" is dit jaar grootser dan ooit met een line up die staat als een huis.

19:00 Zaal open
20:00 Aanvang
01:00 Einde

Met muzikale vrienden als Django Wagner (o.a. Kali en Mooie Blauwe Ogen), Samantha Steenwijk (Bloed, Zweet En Tranen en The Voice Of Holland), Lytse Hille (o.a. 24 Billen), Internationale ster Belle Perez én presentator Dave van der Wal zijn de Wannebiezz verzekerd van een uitgebreid en gevarieerd programma met een hoog meezinggehalte.

Uiteraard doen de Wannebiezz een flinke duit in het zakje door als rode draad te fungeren, veel eigen werk te vertolken en met verrassende muzikale uitstapjes. Dit belooft een groot muzikaal spektakel te worden in Sportcentrum Vlaardingen. Kaarten kosten slechts 15 euro per stuk.

Voor deze gelegenheid wordt de tennishal van Sportcentrum Vlaardingen aan de Zwanensingel omgebouwd tot sfeervolle concertzaal. Sportcentrum Vlaardingen is een schitterende locatie op de grens van Vlaardingen en Schiedam en kort bij de afritten van de snelweg. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid, maar het is voor velen prima aan te fietsen.

Kom gezellig met je vrienden!


Reserveer on-line

Kaartverkoop

Kaarten zijn nog uitsluitend on-line te koop via deze link

Er zijn GEEN kaarten meer bij de voorverkoopadressen.

Locatie

Sportcentrum Vlaardingen
Zwanensingel 9
3136 GZ Vlaardingen
010-4746565
Route

Contact

SHOW en zo
Hoogstad 255
3131 KX Vlaardingen
010-4350865
info@showenzo.nl