de Wannebiezz 10 Jaar Live!

de Wannebiezz 10 Jaar Live!

Dit jaar vieren de Wannebiezz hun 10-jarig bestaan als muzikaal trio. Daarom staat 2015, nóg meer dan voorgaande jaren, bol van de muzikale hoogtepunten. Eén van deze hoogtepunten is een jubileumconcert. Evenementenorganisator SHOW en zo en Stichting Halen en Brengen hebben daarvoor de handen ineengeslagen.

Onder de titel “Wannebiezz 10 jaar LIVE” zal dit jubileumconcert de feestelijke opening zijn van het VL.Loggerfestival. Samen met hun muzikale vrienden, die zij liefkozend “de Patjepeeërs” noemen, spelen zij hun feestelijke repertoire voor het deinende en hossende publiek op de Westhavenplaats. Tijdens deze avond zullen live video en audio opnames gemaakt worden die de basis zullen vormen van een exclusief “LIVE” album en DVD.

Omdat het echte vuurwerk tijdens het festival dit jaar ontbreekt, zorgen Arie, Rocco & Gilles met het volle plein voor ruim 2 uur muzikaal vuurwerk. Dus “trek effe wat leuks an, doet een kam door het haar of poets je kale kets en smeert de kelen, want we gaan der same een feesie van make. Jatoch nietan? Ech wel”


de Wannebiezz 10 jaar LIVE!
Vrijdag 12 juni van 21:00 tot 00:00 uur
Westhavenplaats, Vlaardingen
Gratis toegang