Back to the Fiftiezz

Met hun begeleidingsband 'de Patjepeeërs' nemen Arie, Rocco & Gilles u mee naar die bijzondere vijftiger jaren; de tijd dat geluk nog heel gewoon was. In een nostalgische ambiance onderzoeken de heren hoe hun muziek geklonken zou hebben als zij het zo´n 60 jaar geleden zouden hebben uitgebracht. Ze maken ook van de gelegenheid gebruik om een aantal klassiekers van muzikale grootheden uit die tijd in een Wannebiezz jasje te steken. Van stevige Rock & Roll tot een brave Nederlandstalige evergreen en alles wat daar tussen zit..."en dat is nogal wat". Naast een Mini Elvis optreden zullen ook Mr. Blue Diamond Riem de Wolff, de dames van BEM en Sjaan Valkhoff het podium betreden om de avond compleet te maken.

"Back to the Fiftiezz..." wordt een feestavond zoals u hem nog niet vaak met de Wannebiezz gevierd heeft. "Dus nozems en mokkeltjes, schaf een flinke pot pommade aan en haal de petticoat maar alvast uit de mottenballen", want deze avond wilt u natuurlijk wel in stijl beleven.

Let´s go back to the Fiftiezz!

Reserveer on-line

Kaartverkoop

Kaarten zijn vanaf 1 september te koop via deze link en in alle winkels van Kwaliteitsbakker Herweijer Scholtes in Vlaardingen en Schiedam. Natuurlijk zijn de kaarten ook te koop bij Stripes Jeansstore op de Hoogstraat in Schiedam en Primera Woudhoek in Schiedam.


Locatie

Grote Kerk Schiedam
Lange Kerkstraat 37
3111 NN Schiedam
Route

Programma

- de Wannebiezz (met de Patjepeeërs)
- Mr. Blue Diamond Riem de Wolff
- BEM
- Sjaan Valkhoff
- Mini Elvis optreden
- Fiftiezz kapsalon