Vanuit heel Nederland reizen fans richting Rotterdam om in die omgeving de optredens bij te wonen. Maar vanuit hun gestaag groeiende achterban nam het verzoek toe om ook eens met hun show naar het Oosten en Noorden van het land te komen.

Daarom besloten Arie van Ballegooie, Rocco di Cabrio en Gilles de la Tourniquette onlangs om de stoute schoenen aan te trekken. Op zaterdag 9 mei nemen de Wannebiezz samen met DJ Frits en Sjaan Valkhoff hun intrek in party- & zalencentrum ’t Haske in Joure en openen daar om 20:00 uur hun “Bar Gezellig”.

Het publiek bezoekt deze avond de gezelligste kroeg van Nederland die ook nog eens gerund wordt door het gezelligste bandje van Nederland. Een avond lang keihard meezingen met de leukste, mooiste en vooral gezelligste Hollandse klassiekers in een ‘Wannebiezz jasje’. En dat uiteraard onder het genot van een drankje, blokje kaas en bitterballetje. Voor een spetterend gastoptreden hebben ze Marco de Hollander uitgenodigd, dat is dus dubbel feest.

Kaartverkoop gestart

Kaarten zijn on-line te koop.
Je betaald ze direct via i-deal en je kan ze gelijk downloaden.
Op 9 mei neem je de kaart dan uitgeprint mee en daarmee krijg je toegang tot ´t Haske

Wannebiezz Bar Gezellig in Joure

Zaterdag 9 mei 2015

Party- Zalencentrum ´t Haske
Vegelinsweg 20
8501 BA Joure

Kom met de Wannebuzz

Je wordt in de bus uiterst gastvrij opgevangen en zeer vakkundig begeleid door Sjaantje en Frits, dus dat begint al GEZELLIG.

De Wannebuzz rijdt van Maasland, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Gouda, Bodegraven Reeuwijk, Nieuwerbrug, Woerden, Utrecht, Hilversum, Huizen, Almere, Lelystad en Emmeloord naar Joure en weer terug.

Wil jij met de buzz mee? Dan kan je op één van deze plaatsen opstappen.

Bestel je kaarten en buzz-rit snel in onze nieuwe webshop.Heb je al kaarten besteld? Dan reserveer je alleen de buzz-rit.

Dat wordt "Bar Gezellig", jatoch nietan?

Reserveer hier een plek in de bus