De week van de Wannebiezz

De week van de Wannebiezz

24-04-2012

Deze week gebeurt er veel rond de Wannebiezz dus hebben de mannen het zelf maar uitgeroepen tot “de week van de Wannebiezz”.

Dinsdag 24 april
Vandaag start de voorverkoop voor het theaterfeest “"Ol De Wee Twee” in de Stadsgehoorzaal want op vrijdag 26 oktober 2012 gaat het weer gebeuren. Zowel on-line als aan de kassa van het theater zijn de kaarten te koop. Kijk voor info en openingstijden op de website van de stadsgehoorzaal.

Woensdag 25 april
De single Kangoeroe Eiland gaat officieel in release. De plugger “Dennis van der Kraan” van Score Promotions start met de promotie en zal weer vele interviews in Nederland en België gaan inplannen. Dat wordt weer een drukke, spannende en vooral gezellige tijd.

Vrijdag 27 april
Na weken van spanning is het eindelijk zover. De Wannebiezz zijn te zien bij Holland’s Got Talent. Hoe zal de jury reageren op de Rotterdamse inslag van Rocco, Arie en Gilles. Zouden zij de jury weten te overtuigen? Je kan het vrijdag zien vanaf 20:30 uur op RTL4!

Zaterdag 28 april
De videoclip van Kangoeroe Eiland is klaar. De crew van New Sense Media heeft alles op alles gezet om van het materiaal wat zijn op zaterdag 21 april hebben geschoten dit weekend een verrassende videoclip af te leveren. Het zal dan nog wel een weekje duren voordat de TV zenders hem zullen oppakken.