de Wannebiezz gaan weer Back to the Fiftiezz

de Wannebiezz gaan weer Back to the Fiftiezz

Op 4 november gaan de Wannebiezz weer Back to the Fifitezz. Deze keer hebben de mannen in overleg met SHOW en zo en Crevor Events gekozen om dit feest in Schiedam te organiseren. In de prachtige grote kerk gaat het gebeuren.

Met hun begeleidingsband 'de Patjepeeërs' nemen Arie, Rocco & Gilles je mee naar die bijzondere vijftiger jaren; de tijd dat geluk nog heel gewoon was. In een nostalgische ambiance onderzoeken de heren hoe hun muziek geklonken zou hebben als zij het zo´n 60 jaar geleden zouden hebben uitgebracht. Ze maken ook van de gelegenheid gebruik om een aantal klassiekers van muzikale grootheden uit die tijd in een Wannebiezz jasje te steken. Van stevige Rock & Roll tot een brave Nederlandstalige evergreen en alles wat daar tussen zit..."en dat is nogal wat". Naast een Mini Elvis optreden zullen ook Mr. Blue Diamond Riem de Wolff en de dames van BEM het podium betreden om de avond compleet te maken.

"Back to the Fiftiezz..." wordt een feestavond zoals je hem nog niet vaak met de Wannebiezz gevierd hebt. "Dus nozems en mokkeltjes, schaf een flinke pot pommade aan en haal de petticoat maar alvast uit de mottenballen", want deze avond wil je natuurlijk wel in stijl beleven.

Meer info op: www.wannebiezz.nl/50

Tags: