Rocco is ontstemt

Rocco is ontstemt

Rotterdam - 29 maart 2017

De Wannebiezz staan natuurlijk bekend om hun positieve liedjes en berichten. Eigenlijk zien ze altijd en overal wel het zonnetje schijnen. Maar nu hebben we toch een wat minder prettig bericht. Rocco heeft te kampen met wat stemproblemen. Hij is tegen een stevige ontsteking van zijn stembanden aangelopen (géén keelontsteking), en zijn KNO-arts heeft hem op het hart gedrukt om de komende twee weken absoluut zijn mond te houden. Niet praten, laat staan zingen dus….

Dit betekent dat de Wannebiezz de komende weken niet kunnen optreden. Immers: de mannen doen het met z’n drieën en anders niet. Heel vervelend natuurlijk, en Rocco is, naast ontstemt, behoorlijk ontstemd. Per slot van rekening wordt hij dubbel gestraft: niet zingen én niet ouwehoeren.

Wil je die ouwe mopperkont een hart onder de riem steken? Doe dat dan onder dit berichtje. Hij zal het nooit toegeven, maar stiekem vindt hij dat best wel leuk. Met een beetje geluk helpt het mee aan zijn herstel (naast de groene thee met honing), en zingen de mannen binnenkort weer het hoogste lied. We houden jullie op de hoogte natuurlijk!

Nog even dit: vaste volgers weten dat de Wannebiezz niet vies zijn van een geintje op z’n tijd. Een grap en een grol maken het leven vrolijker, nietwaar? Nu weten wij ook dat het aanstaande zaterdag 1 april is. Om teleurstellingen te voorkomen: dit is géén 1 aprilgrap! Rocco heeft écht een zere keel en zonder Rocco geen Wannebiezz.

Tags: