Ol de Wee

de Wannebiezz gaan twee keer Ol de wee

De ‘FeelGoodBand” van Nederland lijkt aan een opmars te zijn begonnen die serieuze vormen begint aan te nemen. Jaarlijks geven de Wannebiezz een groot TheaterFeest in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen die ook nog eens elk jaar sneller blijkt te zijn uitverkocht. Tot vorig jaar piekerde dit trio er niet over om een extra voorstelling in te plannen, maar door hun snel toenemende populariteit is er eigenlijk geen ontkomen meer aan. Hun geplande voorstelling op zaterdag 11 oktober staat daardoor niet meer op zichzelf.

Kaartverkoop "Ol de wee" boven verwachting

Na slechts vier dagen kaartverkoop zijn bijna alle kaarten voor Ol de wee 2014 verkocht. Op dinsdag 6 mei om 12:00 is de kaartverkoop van start gegaan en al direct werd duidelijk dat de vraag enorm was. ’s Avonds was ruim driekwart van de kaarten verkocht.

Na vier dagen verkoop blijken er nog iets minder dan 100 van de ruim 630 kaarten beschikbaar te zijn. Uiteraard zijn Rocco, Arie en Gilles trots op dit resultaat en prijzen zich gelukkig met de trouwe volgers die keer op keer bij optredens aanwezig willen zijn.

Wannebiezz in oktober terug in het theater

Rocco, Arie en Gilles hebben na drie succesvolle shows in de Stadsgehoorzaal de smaak te pakken en mogen dan ook niet ontbreken in het theaterseizoen 2013-2014.

In de editie van 2013 zullen de heren, tot groot genoegen van de bezoekers, wederom spotten met (bijna) alle theaterwetten tijdens hun TheaterFeest “Ol de wee”. Nostalgie viert deze avond hoogtij met ‘nieuwe’ Hollandse klassiekers, spelletjes uit legendarische televisieshows en bovenal ouderwetse gezelligheid. Maar de vaste ingrediënten als stoelendans, polonaise, telebingo en Wanneliedje zullen uiteraard niet ontbreken.

Ol de wee twee - Uitverkocht!

Zaterdagochtend om ongeveer 11:30 zijn de laatste kaartjes over de toonbank gegaan. Hiermee is voor de Wannebiezz weer een mijlpaal bereikt.
Vorige week werd al besloten om vanwege de grote vraag naar kaarten ook het balkon open te stellen.
Met nog een kleine drie weken te gaan kunnen de mannen nu uitkijken naar een theaterfeest in uitverkocht huis.
Ze hebbe der zin an!

Pagina's