Wannebiezz in oktober terug in het theater

Nieuwe Single de Wannebiezz

Wannebiezz in oktober terug in het theater

Rocco, Arie en Gilles hebben na drie succesvolle shows in de Stadsgehoorzaal de smaak te pakken en mogen dan ook niet ontbreken in het theaterseizoen 2013-2014.

In de editie van 2013 zullen de heren, tot groot genoegen van de bezoekers, wederom spotten met (bijna) alle theaterwetten tijdens hun TheaterFeest “Ol de wee”. Nostalgie viert deze avond hoogtij met ‘nieuwe’ Hollandse klassiekers, spelletjes uit legendarische televisieshows en bovenal ouderwetse gezelligheid. Maar de vaste ingrediënten als stoelendans, polonaise, telebingo en Wanneliedje zullen uiteraard niet ontbreken.

Zoals men van de Wannebiezz inmiddels gewend is zullen de inloop, voorstelling, pauze én afterparty weer bijna naadloos in elkaar over lopen. Een avond lang zingen, dansen, eten, drinken en genieten; ken het gezelliger? Tuurlijk!! Stomtoevallig brengen ze precies vanavond hun eerste CD album uit en de 3e editie van hun Glossip. Da’s dus weer driedubbel FEEST voor de prijs van 1. HijsFijn

LET OP!
Bij deze editie zijn uitsluitend besproken plaatsen beschikbaar, dus u weet waar u komt te zitten. Vraag uw vrienden en vriendinnen of ze met u meegaan en koop tegelijk uw kaartjes zodat u bij bij elkaar kan zitten.
De vroegboekers hebben de beste plaatsen!

Kaartverkoop start op maandag 13 mei om 12 uur via de Stadsgehoorzaal (www.stadsgehoorzaal.nl)

Tags: