Goeiemorge Zonneschijn de nieuwe Wannebiezz single

Goeiemorge Zonneschijn de nieuwe Wannebiezz single

De zomer is achter de rug, de dagen beginnen te korten en iedereen maakt zich op voor een regenachtige herfst en een gure winter. Maar dit geldt niet voor de Wannebiezz, want Arie, Rocco & Gilles brengen de zonnigste herfst-hit van 2012 uit. Hun nieuwste single “Goeiemorge zonneschijn” moet een einde maken aan het sombere gechagrijn in Nederland.

JA, de crisis is nog niet voorbij. JA, het wordt frisser buiten en JA, we kiezen nog steeds de verkeerde rij bij de kassa. Maar dat lossen we toch niet op met een chagrijnig gezicht? Integendeel, het wordt alleen maar ongezelliger. De Wannebiezz bezingen situaties die we allemaal wel herkennen. Voor alle mensen die gebukt gaan onder een zwaar gemoed, hebben de Wannebiezz een boodschap: probeer eens wat meer te glimlachen en je zal zien dat je er minstens een glimlach voor terug krijgt.

Lossen we hier de crisis mee op? Wordt het najaar minder regenachtig? Nee dat niet, maar het wordt een stuk gezelliger en draagbaar. En kom je zelf iemand tegen die zich nukkig gedraagt, zing dan met een vrolijk gezicht: “Goeiemorge zonneschijn, je ben veel mooier met een glimlach, je ken maar beter vrolijk zijn!” en je zal zien dat het werkt.

http://www.ultimatedisk.nl/artikel/de-wannebiezz-goeiemorge-zonneschijn

Tags: