Nieuwe single - Wat ik leuk vind aan jou

Nieuwe single - Wat ik leuk vind aan jou

Rotterdam - 4 november 2016

De nieuwste single van het Rotterdamse Feelgood-trio de Wannebiezz is een feit. Na een creatief proces van sparren, schrijven, schrappen, schaven en puntjes op de i, komen Arie, Rocco en Gilles met een lekker stevige radioplaat die het ook LIVE goed doet.

De muziekkenners zullen ongetwijfeld horen dat de heren zich deze keer hebben laten inspireren door o.a. The Ramones, The Shadows en The Romantics, maar dat het onmiskenbaar een Wannebiezz lied is geworden.

In “Wat ik leuk vind aan jou” bezingen de Wannebiezz wederom herkenbare thema’s. Zoals dat gaat in relaties en vriendschappen zijn het vaak de kleine onhebbelijkheden die stiekem juist zo leuk zijn aan iemand. Klunzigheid, koppigheid, lompheid en eigenwijsheid zijn karaktereigenschappen die een mens zo waardevol maken binnen een goede vriendschap.

Uiteraard hebben Arie, Rocco en Gilles vooral goed naar elkaar gekeken en een kleine selectie gemaakt van bijna gênante, maar o zo herkenbare, situaties. De wederom spitsvondige stortvloed van woorden, zinsneden en woordgrappen maken van deze single niet alleen een muzikaal lekker nummer, maar ook een grappige plaat om naar te luisteren. Wil je je vriend(in) op een karaktertrekje wijzen? Laat het de Wannebiezz dan voor je zingen.
De release wordt uitgevoerd door het label UltimateDisk (Maurice Edelenbosch) en de plug- en promotie door Score Promotions (Dennis van der Kraan).

Meer info: http://www.ultimatedisk.nl/artikel/de-wannebiezz-wat-ik-leuk-vind-aan-jou

Tags: