De één na laatste (nieuwe single)

De één na laatste (nieuwe single)

Rotterdam - 12-04-2017

Op het nieuwe Wannebiezz-album ‘De Rest van de Best’ staan een aantal nieuwe stukken die allemaal singlewaardig zijn. Omdat Arie, Rocco en Gilles zelf geen keuze konden maken, vroegen zij hun fans om te stemmen op het liedje van voorkeur.

Dat hebben ze geweten! Het aantal reacties was overweldigend. Er werd heel gevarieerd gestemd, maar één liedje kreeg de overduidelijke voorkeur van de fans, en daar konden de heren zich op hun beurt prima in vinden.
Met gepaste trots presenteren de Wannebiezz daarom hun 14e single getiteld ‘De één na laatste’. Het is bekend dat de Wannebiezz graag en regelmatig, gevraagd en ongevraagd het publiek voorzien van een welgemeend advies, en deze single past uitstekend in dat rijtje. Zij zijn van mening dat je in géén geval je laatste drankje moet bestellen, omdat dat in alle gevallen het einde betekent.

Het advies is dan ook om altijd je één na laatste drankje te nemen, en daarna zie je wel verder. ‘De één na laatste’ is een feestelijk nummer dat niet alleen het voorjaar inluidt, maar het de hele zomer goed kan doen in de kroegen, op campings, in sportkantines en bij alle andere gelegenheden waar wel reden is om een feestje te vieren. Kortom: vier het leven, drink met mate(n), maar bestel nooit je laatste!

De release wordt weer verzorgd door UltimateDisk en de plug is in handen van Dennis van der Kraan van Score Promotions.

http://shop.wannebiezz.nl/index.php?route=product/product&path=62&produc...

Tags: