We zijn kampioen! - Nieuwe Single

Nieuwe Single de Wannebiezz

We zijn kampioen! - Nieuwe Single

Rotterdam - 05-05-2017

Het is inmiddels wijd en zijd bekend dat de Wannebiezz hun liefde voor Rotterdam niet onder stoelen of banken steken. Ze zijn trots op alles en iedereen die positief bijdraagt aan het imago van hun Rotjeknor. Mede daarom volgen zij de verrichtingen van Feyenoord, dat dit seizoen van meet af aan de eredivisie aanvoerde en zich nu, na hard werken, terecht landskampioen mag noemen.

Maanden geleden borrelde het al bij de mannen van de Wannebiezz, ze wilden hun eigen Kampioenslied maken en daarmee een bijdrage leveren aan de rood-witte feestvreugde. In het diepste geheim werd een plan gesmeed en overleg gevoerd met Feyenoord. Voor en in de Kuip werd een videoclip opgenomen. Dit alles moest vooral heimelijk gebeuren omdat zelfs die nuchtere Arie, Rocco en Gilles de goden niet durfden te verzoeken.

Nu de landstitel na 18 jaar een feit is, lanceren de Wannebiezz hun kampioenssingle “We zijn kampioen!”. Dit aanstekelijke lied nodigt niet alleen uit om keihard mee te zingen, maar ook om te juichen en te springen. En omdat Feyenoord niet alleen supporters heeft in eigen omgeving, maar wereldwijd, rekenen de Wannebiezz erop dat de komende tijd in alle kroegen en op radiostations hun “Japapapaa” zal klinken.

De single “We zijn kampioen!” is terug te vinden op een speciale Feyenoord cd van de Wannebiezz. Hierop staat niet alleen dit Kampioenslied, maar ook een nieuwe “Feyenoord Medley” en een live versie van “You’ll never walk alone”. Kortom het is feest bij Feyenoord Rotterdam en heel Nederland viert het mee.

“We zijn kampioen, 010 staat te springen.
De Kuip op z’n kop, we hebben de schaal.

Met het legioen staat Feyenoord te zingen.
We gaan hand in hand en juichen massaal.”

De single is te verkrijgen via alle bekende downloadsites, de cd is binnenkort te verkrijgen via de webshop.
Werk jij bij een bedrijf met een Feyenoord hart dat iets wil doen voor personeel en relaties? Of heb je zelf een uitgebreide vriendenkring die je een uniek cadeau wilt geven?
Stuur een mailtje naar info@wannebiezz.nl en we sturen je de aanbieding toe.

Meer info en downloaden via:
https://www.ultimatedisk.nl/artikel/de-wannebiezz-we-zijn-kampioen/

Tags: